• hof van kalenberg
  • hof van kalenberg
  • hof van kalenberg
  • hof van kalenberg
  • hof van kalenberg

Welkom bij 't Hof van Kalenberg

BEKIJK ZEKER ONZE LAST-MINUTES PRIJZEN VOOR JANUARI EN FEBRUARI 2020 !!!! 20% KORTING OP ONZE VERMELDE PRIJZEN !!!!!!

Deze vakantiewoning biedt de mogelijkheid voor een verblijf van 12 personen, dus ideaal voor grote gezinnen, familie's,vrienden alsook voor bedrijven.

't Hof van Kalenberg is gelegen in het hartje van het landelijk dorpje Voort. Voort is met zijn ongeveer 200 inwoners het op één na kleinste dorpje van de deelgemeente Borgloon.

Borgloon is gelegen in 't zuiden van de provincie Limburg, in de fruitstreek Haspengouw, de op Zuid-Tirol na de grootste fruitstreek uit Europa.

Hier geven jaarlijks miljoenen appels,peren,aardbeien,kersen,bessen, pruimen en zelfs druiven een fruitige geur, kleur en smaak aan deze prachtige regio.

Deze vakantiewoning biedt u tevens de mogelijkheid om tot rust te komen, ontspanning, te genieten van de natuur, te sporten om zo nadien heerlijk te kunnen relaxen in onze jacuzzi en sauna die geplaatst zijn in onze prachtige landelijke en naar Engels ontwerp aangelegde tuin.

Deze streek biedt u bovendien naast haar fruit tevens een brede waaier van mogelijkheden om u van een onvergetelijk verblijf te kunnen laten genieten zoals:

*Prachtig glooiende landschappen
*Kastelen
*Vierkantshoeves,
*Fiets-wandel- en mountainbikeroutes,
*Haspengouw-route voor wagen en vespa
*Wijngaarden en wijndomeinen
*Gezellige terrasjes en restaurants, tavernes waar u tevens van onze streekproducten kan genieten en beproeven.

Neem alvast verder een kijkje in de andere rubrieken van onze website, zodat u zich werkelijk een beeld kan vormen van deze prachtige vakantiewoning en haar omgeving.
Hopelijk bevalt het u , en mogen wij u binnenkort in 't Hof van Kalenberg verwelkomen .

Uitbater,

Johan Vanderspikken