Algemene voorwaarden

Algemene afspraken

 1. De reservatie is geldig na het betalen van een voorschot van 50% op het totaal factuurbedrag. Het voorschot dient uiterlijk binnen de 3 werkdagen, na boekingsdatum te worden overgeschreven.
 2. Het stroomverbruik zal apart worden verrekend (volgens verbruik*) en nadien van de waarborg worden afgehouden. * Bij aankomst en verlaten van de woning wordt de teller genoteerd door beide partijen.
 3. Het saldo van uw factuur voor verblijf dient uiterlijk 60 dagen voor aankomst te worden betaald.
 4. Bij reservatie binnen de 60 dagen voor aankomst dient het volledige bedrag van de huurovereenkomst binnen de 3 werkdagen te worden betaald.

Eindafrekening en teruggave waarborg

Het saldo van de waarborg zal uiterlijk 14 dagen na vertrek worden overgeschreven op uw rekeningnummer.

Goede afspraken maken goede vrienden

 1. Deze vakantievilla biedt plaats voor maximum 12 personen. Dit aantal mag om veiligheidsredenen absoluut niet worden overschreden!
 2. Het is ook niet toegestaan om tijdens het verblijf mensen te ontvangen waardoor de capaciteit van 12 personen wordt overschreden. Indien dit laatste toch het geval zou zijn, zal de huurder ingeval van ongeval of brand aansprakelijk gesteld worden en zal de waarborg ingehouden worden.
 3. Indien de boeking niet kan doorgaan - door overmacht - zal de boeking worden doorgeschoven naar een latere overeen te komen datum.
 4. Bij annulatie binnen de 60 dagen voor aankomst zal het betaald huurbedrag niet worden terugbetaald, tenzij er een nieuwe huurder deze periode kan overnemen.
 5. Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegelaten!
 6. Roken in de woning is verboden, buiten kan op het terras (asbak voorhanden).
 7. Vuurwerk is absoluut verboden, indien dit laatste niet gerespecteerd wordt, zullen alle gevolgen, schades of boetes op de huurders verhaald worden.
 8. De woning ligt in een rustige dorpskern en uit respect voor de buren vragen wij om na 22:00 uur de stilte te bewaren. De woning leent zich dus niet voor party’s en vrijgezellenfeestjes.
 9. De woning is beschikbaar vanaf 16.00u bij aankomst en dient verlaten te worden om 10.00u (behalve op zondag om 17.00 u).
 10. De sauna en jacuzzi vragen om extra hygiëne. Tip: breng badslippers mee.
  • Graag douchen voor het gebruik van sauna en jacuzzi.
  • Eten en drinken in de jacuzzi mag niet!
  • Gebruik een handdoek in de sauna onder het hele lichaam.